Followers

Kupu-kupu Cinta

Prayer Times

Monday, 11 February 2013

Alhamdulillah. Aku masih hidup!

Bismillah..

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, tanggal 10 Februari 2013, tamat sudah Kem Muslim Mumtaz yg diadakan khusus untuk adik-adik Pertubuhan Anak Yatim dan Miskin (ADIK) Sik, Kedah. Alhamdulillah. Walaupun banyak dugaan yg harus ditempuh sebelum, semasa dan jugak selepas kem, tapi itu sebenarnya satu tarbiyah buat diri yg kerdil lagi hina ini.

Alhamdulillah.
Alhamdulillah yg kesekian kalinya kerana Allah masih lagi beri peluang untuk bernafas atas muka buminya. Meski, aku masih berbuat dosa :'(

10 Feb 2013

Aku hampir-hampir accident time on the way balik rumah dari Rumah Gemilang. :'( Sebab mengantok. Nak kata mengantok sangat-sangat tu tak juga tapi jadi macam khayal macam mana tah. Masha Allah. Time sedar tu rupanya dah masuk jalan orang lain and sket ja lagi nak langgar kereta tu :'(

Kali kedua, mujurla tak teruk sangat.huhu. tapi, bunyi kuat la jugak. *Terlanggar divider :'( huhu. memang cerah ja mata ni lepas terlanggar divider tu. Tak sedar yg kereta makin ke tepi. Lastly himpit divider and langgar divider. Memang kuat bunyinya. Malu kat kereta belakang. huhu. Alhamdulillah bila check kemek sket ja. Huhu..

AllahuRabbi.

Pengalaman sangat2 lah yg tu. Tak pernah lagi kao mengantok time drive sampai lali tak sedar apa2. first time ni. Takutnya ya Allah.

Mudah-mudahan perkara ni takkan berulang lagi. Dan, moga aku sempat bertaubat sebelum kematian menjemputku. :'(


No comments:

Post a Comment